Benne vagyunk a Cap’Recette-ben!
Lisztmentes kakaós piskótán pihenő könnyű ribizli hab, és zamatos ribizli zselé találkozása a fehércsokoládés joghurt mousse krémmel, rózsaszín köntösbe bújtatott csokoládé bársony ölelésében.
Ez főcukrászunk, Füredi Krisztián alkotása, a Ribes Staticus, mellyel bekerültünk az első magyarországi Cap’Recette füzetbe!
A prémium gyümölcspüréket készítő francia Capfruit, minden évben kiadja saját receptfüzetét, avagy a híres Cap’Recette gyűjteményt, melyben gyümölcsök inspirálta desszertek és ételek kapnak helyet. Idén elsőként a füzet hazai változata is megjelent, melyben nagy megtiszteltetésünkre számos Michelin-csillagos séf és a Zserbó ház cukrásza mellett, a Hisztéria is helyet kapott!
Határtalanul büszkék vagyunk és ezúton is gratulálunk Krisztiánnak!