Sirha Desszertverseny

Sirha Desszertverseny

Idén februárban 3. alkalommal került megrendezésre a legnagyobb hazai cukrász megmérettetés, avagy a Sirha Desszertverseny, a Sirha Budapest 2018 Szakkiállítás keretein belül. Az eseményen 3 kategóriában indultak a versenyzők: gyümölcsös desszert, tányér desszert és artisztikai munka.

A Hisztéria színeiben Füredi Krisztián és Károlyi Zsuzsanna versenyeztek, akik hatalmas büszkeségünkre 2. helyezést értek el, és a Legjobb Tányérdesszert díját is bezsebelték újragondolt zserbó kreációnkkal! Desszertünk, a versenyt követően, a Cukrász Ipartestület Bálján is szerepelt, ahol összesen 234 tányérral készítettünk el az ünneplő közönségnek.

És, hogy milyen maga a tányérdesszert?

Gyümölcsös és csokoládés textúrák mesteri összhangja, melyben a zamatos sárgabarackból megalkotott lágy zselé, gél, és sorbet rétegeket, fenséges étcsokoládé, valamint fehércsokoládé krém egészít ki, sárgabarack mousseban megbúvó diós ropogóssal karöltve.

Nagyon büszkék vagyunk cukrászainkra, akiknek ezúton is gratulálunk! Nektek, pedig köszönjük, hogy velünk együtt drukkoltatok! Ne feledjétek, hogy győztes alkotásunk már kapható a Hisztériában mono desszert formájában!

Közzétéve: