Dobogós helyezést ért el a magyar csapat a  Sigep-Nemzetközi Kézműves Fagylalt Világkupán Riminiben!

Dobogós helyezést ért el a magyar csapat a Sigep-Nemzetközi Kézműves Fagylalt Világkupán Riminiben!

A Hisztéria főcukrásza Füredi Krisztián is annak a magyar csapatnak a tagja, akik dobogón zárták a megmérettetést a négynapos Gelato World Cup-on az olaszországi Riminiben!

Idén 11 ország mérettette meg magát ezen a jeles eseményen. Az olasz és a dél-koreai csapat után a magyar csapat állhatott fel a dobogó 3. fokára.

A cukrászok és fagylaltkészítők mellett egy szakács és egy jégszobrász kolléga vett részt a munkában. 

Minden csapat saját témával készült.

Az 5 főből álló magyar csapat (Somogyi Renáta, Fodor Sándor, Füredi Krisztián, Gáborecz István, Gácsi Zoltán) verseny munkája az Alice Csodaországban volt.

Nagy büszkeség számunkra, hogy a tavalyi EB-bronz után a világbajnokságon is dobogós helyezést értek el!

A bronzérem megszerzése nem csak a csapat kivételes tehetségét, hanem az egész magyar cukrász társadalmat dícséri.

Gratulálunk a résztvevőknek!