Benne vagyunk a Cap’Recette-ben!

Benne vagyunk a Cap’Recette-ben!

Lisztmentes kakaós piskótán pihenő könnyű ribizli hab, és zamatos ribizli zselé találkozása a fehércsokoládés joghurt mousse krémmel, rózsaszín köntösbe bújtatott csokoládé bársony ölelésében.

Ez főcukrászunk, Füredi Krisztián alkotása, a Ribes Staticus, mellyel bekerültünk az első magyarországi Cap’Recette füzetbe!

A prémium gyümölcspüréket készítő francia Capfruit, minden évben kiadja saját receptfüzetét, avagy a híres Cap’Recette gyűjteményt, melyben gyümölcsök inspirálta desszertek és ételek kapnak helyet. Idén elsőként a füzet hazai változata is megjelent, melyben nagy  megtiszteltetésünkre számos Michelin-csillagos séf és a Zserbó ház cukrásza mellett, a Hisztéria is helyet kapott!

Határtalanul büszkék vagyunk és ezúton is  gratulálunk Krisztiánnak!

Közzétéve: